Spania / Barcelona
AinB Sagrada Familia - 1 Dormitor
De la: 140 euro
Detalii oferta

Adresa exacta a apartamentelor AinB Sagrada Familia este Calle Sicilia, 109, Barcelona. Zona este una foarte centrala, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Sagrada Familia si la o distanta foarte mica fata de alte obiective turistice precum Arcul de Triumf, Parc Ciutadella, cartierul Born.

Fiecare apartament include o zona spatioasa de living si de luat masa, dotata cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Bucatariile au aragaz, cuptor, frigider, toaster si cafetiera.

Apartamentele cu 1 dormitor au o capacitate maxima de 4 persoane: 2 persoane vor dormi in dormitorul principal, alte 2 persoane vor dormi in sufragerie, unde exista o canapea extensibila.

 

 


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Sagrada Familia Apartments

Apartamente centrale, moderne si complet utilate pentru un sejur ideal in Barcelona.

Apartamentele cu 1 dormitor au o capacitate de 2-4 persoane iar cele cu 2 dormitoare au o capacitate de pana la 6 persoane.

Adresa exacta este Carrer de Sicilia 109 Barcelona


Tipuri de camera


Apartament cu 1 dormitor

Suprafaţa apartamentului: 45 m² Apartament cu o capacitate maxima de 4 persoane si un decor minimalist, elegant. Are aer conditional, caldura prin calorifere, Wifi si televiziune si o bucatarie complet echipata ce include un aragaz, cuptor si cafetiera.

4 adulti

Apartament cu 2 dormitoare

Suprafaţa apartamentului: 70 m² Acest apartament luminos are aer conditionat, decor minimalist si elegant, WiFi gratuit si balcon. Dispune de 2 dormitoare duble sau twin, 2 bai si sufragerie spatioasa, cu canapea extensibila dubla si TV cu ecran plat. Capacitate maxima apartament: 6 persoane

6 adulti


Masa

Fara masa

Mesele nu sunt incluse.

Cere oferta

Date vacanta
Date contact
Contacteaza-ne

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare
oferte similare

share