Spania / Barcelona
Ainb Gothic Jaume I Studios
De la: 99 euro
Detalii oferta

Aceste apartamente elegante sunt situate in cartierul Gothic, din centrul Barcelonei. O zona ideala, la distanta de mers pe jos de majoritatea atractiilor turistice (Las Ramblas, Cathedral de Barcelona, Parc de la Ciutadella sau Port Vell), dar si de plaja de la Barceloneta.

Studiourile sunt moderne, recent renovate si sunt complet echipate (cu o mini-bucatarie), dar si baie privata. Au internet Wifi inclus, incalzire, dar si aer conditionat. Cladirea dispune de lift si Receptie.

Cartierul Gothic/Born reprezinta o alegere excelente pentru calatorii  interesati de explorarea centrului istoric, gastronomie, dar si de atmosfera speciala a orasului.


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Gothic Jaume I

Cladirea Jaume I se afla in cartierul Gothic, zona foarte centrala a Barcelonei. Sunt studiouri foarte moderne, complet echipate. Au o mini-bucatarie deschisa, cu plita, cuptor cu microunde si toata vesela pentru a putea gati sau lua masa si in interiorul studioului.

Studiourile au aer conditionat si caldura, au Wifi si televiziune. Cladirea dispune de lift si Receptie.

 


Tipuri de camera


Studio DeLuxe

Studio modern cu capacitate de 2 persoane, situat in inima Barcelonei, o zona foarte centrala, la o distanta de mers pe jos de majoritatea obiectivelor turistice.

2 adulti 1 copii


Masa

Mesele nu sunt incluse

Mesele nu sunt incluse

Cere oferta

Date vacanta
Date contact
Contacteaza-ne

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare
share