Spania / Barcelona
AinB Gothic Studios
De la: 180 euro
Detalii oferta

Aceste apartamente elegante sunt situate in cartierul Gothic, din centrul BarceloneiO zona ideala, la distanta de mers pe jos de majoritatea atractiilor turistice (Las Ramblas, Cathedral de Barcelona, Parc de la Ciutadella sau Port Vell), dar si de plaja de la Barceloneta.

Studiourile sunt moderne, recent renovate si sunt complet echipate (cu o mini-bucatarie), dar si baie privata. Au internet Wifi inclus, incalzire, dar si aer conditionat. Receptie este situata la cateva minute de mers pe jos si este deschisa zilnic.

Cartierul Gothic/Born reprezinta o alegere excelente pentru calatorii  interesati de explorarea centrului istoric, gastronomie, dar si de atmosfera speciala a orasului.

 


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Gothic Studios

Detalii: 
Studioul are o capacitate de 2 persoane.  
Este spatios, are baie proprie si o mini bucatarie cu frigider, plita, cuptor cu microunde, dar si alte ustensile de bucatarie si vesela.  
Are aer conditionat si caldura, Wifi si televiziune. 
Cladirea are lift iar Receptie Centrala se afla la doar 5 minute de mers pe jos si este deschisa zilnic.


Tipuri de camera


Studio

Suprafaţa camerei 30 m²

2 adulti


Masa

Fara masa

Mesele nu sunt incluse.

Cere oferta

Date vacanta
Date contact
Contacteaza-ne

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare
share