Spania / Barcelona
AinB Eixample Entenca Apartments
De la: 120 euro
Detalii oferta

Apartamente moderne si spatioase, cu doua dormitoare, sufragerie, bucatarie complet echipata si baie proprie. Dispun de Wifi, televiziune, aer conditionat si caldura prin calorifere. Cladirea are lift si Receptie.

Adresa exacta: Carrer d'Entenca, 98, Barcelona

Aceste apartamente confortabile sunt situate in elegantul cartier Eixample din Barcelona, la 500 de metri de Gran Via si doar 10 minute de mers pe jos de Placa Espana, unde se organizeaza si spectacolul de fantani de la Montjuic. Centrul comercial Las Arenas este la 10 minute de mers pe jos.

Apartamentele de la Eixample sunt la 5 minute de mers pe jos de statiile de metrou Rocafort si Tarragona, de unde se poate ajunge la bulevardul Las Ramblas in 10 minute.  Gara AVE Sants este la 600 de metri. Se poate ajunge cu usurinta si la aeroport.


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Eixample-Entenca Miro

Apartamentele moderne si spatioase ce dispun de 2 dormitoare, sufragerie (cu o canapea extensibila), baie privata, bucatarie complet echipata si balcon. Situate in zona centrala a Barcelonei, in elegantul cartier Eixample, apartamentele au o pozitie ideala pentru a vizita atractiile turistice ale orasului.

 


Tipuri de camera


Apartament cu 2 dormitoare

Suprafaţa apartamentului: 70 m²

6 adulti


Masa

Fara masa

Masa nu este inclusa.

Cere oferta

Date vacanta
Date contact
Contacteaza-ne

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare
share