Spania / Barcelona
AinB Eixample Entenca Apartments
De la: 120 euro
Detalii oferta

Apartamentele moderne si spatioase ce dispun de 2 dormitoare, sufragerie (cu o canapea extensibila), baie privata, bucatarie complet echipata si balcon. Apartamente cu aer conditionat si caldura prin calorifere.

Situate in zona centrala a Barcelonei, in elegantul cartier Eixample, apartamentele au o pozitie ideala pentru a vizita atractiile turistice ale orasului.

Fiecare apartament este distribuit in 2 dormitoare (fiecare pentru cate 2 persoane), o sufragerie cu canapea extensibila si balcon , baie si o bucatarie completa (frigider cu congelator, cuptor, aragaz si toate vasele/ustensilele necesare pentru a lua masa in interiorul apartamentului).

Adresa exacta: Carrer de Entenca 98 Barcelona

 


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Eixample Entenca Apartments

Apartamentele moderne si spatioase ce dispun de 2 dormitoare, sufragerie (cu o canapea extensibila), baie privata, bucatarie complet echipata si balcon. Situate in zona centrala a Barcelonei, in elegantul cartier Eixample, apartamentele au o pozitie ideala pentru a vizita atractiile turistice ale orasului.

In apropiere gasiti 3 statii de metrou (Entenca, Sants, Rocafort) , Placa de Espanya dar si Gara Barcelona Sants, ce ofera conexiune excelenta cu aeroportul dar si alte zone din afara Barcelonei.


Tipuri de camera


Apartament cu 2 dormitoare

Suprafata apartamentului este de aproximativ 65m2. Fiecare apartament dispune de balcon.

6 adulti 1 infanti


Masa

Mesele nu sunt incluse

Mesele nu sunt incluse

Cere oferta

Date vacanta
Date contact
Contacteaza-ne

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare
share