Spania / Barcelona
AinB Eixample Miro Apartaments
De la: 230 euro
Detalii oferta

Apartamente moderne si spatioase, cu doua dormitoare, sufragerie, bucatarie complet echipata si baie proprie.

Dispun de Wifi, televiziune, aer conditionat si caldura prin calorifere. Cladirea are lift si Receptie.

Adresa exacta: Carrer d'Entenca, 98, Barcelona

Zona este una centrala, in cartierul Eixample, la 5 minute fata de statia de metrou Entenca si la 5 minute fata de statia de tren Sants (cu o conexiune directa cu aeroportul). Placa Espanya se afla la 15 minute de mers pe jos. 

Suprafaţa apartamentului: 65 m² 
 
Apartamentele Eixample-Miro oferă un decor elegant şi lumină naturală. Acestea au o capacitate maxima de 6 persoane (4 persoane pot dormi in cele doua dormitoare, iar alte 2 persoane, in sufragerie , pe canapeaua extensibila) .  


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Eixample Miro Apartments

Apartamentele moderne si spatioase ce dispun de 2 dormitoare, sufragerie (cu o canapea extensibila), baie privata, bucatarie complet echipata si balcon. Situate in zona centrala a Barcelonei, in elegantul cartier Eixample, apartamentele au o pozitie ideala pentru a vizita atractiile turistice ale orasului.

In apropiere gasiti 3 statii de metrou (Entenca, Sants, Rocafort) , Placa de Espanya dar si Gara Barcelona Sants, ce ofera conexiune excelenta cu aeroportul dar si alte zone din afara Barcelonei.


Tipuri de camera


Apartament cu 2 dormitoare

Suprafaţa apartamentului: 70 m²

6 adulti


Masa

Fara masa

Masa nu este inclusa.

Cere oferta

Date vacanta
Date contact
Contacteaza-ne

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare
share