Spania / Barcelona
4 Dormitoare - Ainb Barcelona Sants
De la: 280 euro
Detalii oferta

Un apartament spatios, cu 4 dormitoare si doua bai, ideal pentru grupuri sau familii mai numeroase. Bucataria apartamentului este complet echipata si dispune de un frigider mare. Se gasesc si ustensile de bucatarie, astfel ca prepararea meselor si in apartament nu reprezinta o dificultate.

Apartamentul dispune de aer conditionat si caldura prin calorifere.


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


Ainb Sants Apartaments

Adresa exacta: Carrer de Tinent Flomesta 37, Sants Montjuic, Barcelona, 08028 

Aceasta cladire se afla in imediata apropiere a doua statii de metrou: Placa de Sants si Mecat Nou. Este o zona linistita, insa cu multe optiuni de restaurante si baruri in zona. La doar 3 minute de mers pe jos veti gasi piata publica "Mercat de Sants". 

In aceasta cladire se gasesc mai multe tipuri de apartamente, de la o camera, pana la 3 dormitoare cu sufragerie, adica apartamente cu o capacitate de pana la 8 persoane.


Tipuri de camera


Apartament cu 3 dormitoare duble

Capacitate maxima pentru 6 persoane Distributie apartament: 3 dormitoare Sufragerie 2 bai Bucatarie

6 adulti


Masa

Pentru aceasta oferta nu sunt disponibile mese