Spania / Barcelona
AinB Sagrada Familia
De la: 75 euro
Detalii oferta

Aflate la doar 15 minute de mers pe jos de bazilica Sagrada Família a lui Gaudi, apartamentele pline de stil AinB Sagrada Familia au aer conditionat, acces gratuit la internet Wi-Fi si bucatarie bine utilata. Statia de metrou Arc de Triomf este la 250 de metri.

Fiecare apartament include o zona spatioasa de living si de luat masa, dotata cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Bucatariile au aragaz, cuptor si cafetiera.

Cartierul fermecator Born si parcul Ciutadella se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos de AinB Sagrada Familia. Las Ramblas si plaja Barceloneta se afla la aproximativ 15 minute de mers pe jos.

 


Destinatia ta

Barcelona este destinatia ideala pentru o vacanta in Europa! Agentia de turism Mapping Travel are punct de lucru aici si, alaturi de cele mai bune oferte de cazare, preluate direct de la proprietari, va ofera recomandari si itinerarii personalizate in functie de numarul de zile de sejur si interesele personale.


AinB Sagrada Familia Apartments

Apartamente centrale, moderne si complet utilate pentru un sejur ideal in Barcelona.

Apartamentele cu 1 dormitor au o capacitate de 2-4 persoane iar cele cu 2 dormitoare au o capacitate de pana la 6 persoane.


Tipuri de camera


Apartament cu 1 dormitor

Suprafaţa apartamentului: 45 m² Apartament cu o capacitate maxima de 4 persoane si un decor minimalist, elegant. Are aer conditional, caldura prin calorifere, Wifi si televiziune si o bucatarie complet echipata ce include un aragaz, cuptor si cafetiera.

4 adulti

Apartament cu 2 dormitoare

Suprafaţa apartamentului: 70 m² Acest apartament luminos are aer conditionat, decor minimalist si elegant, WiFi gratuit si balcon. Dispune de 2 dormitoare duble sau twin, 2 bai si sufragerie spatioasa, cu canapea extensibila dubla si TV cu ecran plat. Capacitate maxima apartament: 6 persoane

6 adulti


Masa

Fara masa

Mesele nu sunt incluse.