Germania / Hamburg
Croaziera Fiordurile Norvegiene - Vasul MSC Meraviglia
De la: 1299 euro
Calcul pret

1
2
3
4

Data plecare

Nopti

Adulti

Copii (2 - 12)

Infanti (0 - 2)


Detalii oferta

Camere: Cabine duble interioare (Pensiune Completa), Cabina dubla cu balcon (Pensiune Completa)

Transport:
- Avion OTP - HAM (Croaziera Fiorduri) (Inclus)
- Avion HAM - OTP (Croaziera Firoduri MSC) (Inclus)

Servicii:
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Hamburg - Bucuresti (cu escala) (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer aeroport -port- aeroport (Inclus)
- Cazare 7 nopti in cabina dubla cu pensiune completa (Inclus)
 


Destinatia ta

Hamburg este numele unuia din cele 16 landuri federale ale Germaniei. Ca teritoriu este identic cu orașul, mai precis cu orașul-stat numit oficial "Orașul liber și hanseatic Hamburg" (în germană Freie und Hansestadt Hamburg). Numele oficial al orașului face referire la legăturile sale cu Liga Hanseatică. În prezent este principalul port german. Are 1,8 milioane de locuitori și este astfel al doilea oraș ca număr de populație din Germania și al șaptelea din Uniunea Europeană. Este centrul "regiunii metropolitane europene Hamburg", cu o suprafață de 750 km².


Croaziera Fiordurile Norvegiene - Vas MSC Meravigl

Itinerariu:

Ziua 1. București – Hamburg - Kiel

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Hamburg. Sosire și transfer la Kiel pentru îmbarcare pe nava de croazieră MSC Meraviglia cu destinația Norvegia via Copenhaga.

Ziua 2.Copenhaga*

Mic dejun. Sosire in Copenhaga. Timp liber la dispoziţie sau, opţional, tur de oraş*. Atracțiile turistice ale acestuia sunt: Mica Sirenă, Parcul Tivoli,  Palatul Christiansborg. Seara, îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Norvegia.

Ziua 3. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Norvegia. Cazare pe vas.

Ziua 4. Hellesylt - Geiranger, Norvegia*

Mic dejun. Sosire în port. Timp liber sau excursie Fiordurile Norvegiene.   Excursie de o zi în care se admiră cele mai frumoase peisaje și cel mai frumos fiord din lume - Fiordul Geiranger, inclus în Patrimoniul UNESCO. După îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Alesund.

Ziua 5. Alesud - Norvegia*

Mic dejun. Sosire in Alesud. Timp liber sau opțional tur panoramic de oraș.  Fondat în 1973 dar distrus în 1904, a fost refăcut complet în stilul art nouveau.După amiază întoarcere la vas.Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Flaam.

Ziua 6. Flaam - Norvegia*

Mic dejun. Sosire în Flaam. Timp liber sau opțional tur excursie la Cascadele din zona Flam. Se vor admira Cascadele Sivlefossen, Cascadele de la Tvindefossen, Cascada Kjosfossen. Excursia cuprinde și o călatorie cu renumitul tren păna la gara din Myrdal. Întoarcere la vas și îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Kiel. 

Ziua 7. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Kiel, Germania. Cazare pe vas.

Ziua 8. Kiel- Hamburg – București

Micdejun. Debarcare de pe nava MSC MERAVIGLIA și transfer la aeroportuldinHamburgpentrucheck-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

 

Servicii neincluse în preț:

• Excursiile opționale

• Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 75 euro/persoana se achită pe vas la îmbarcare)

• Asigurarea medicala si storno


Tipuri de camera


Cabine duble interioare

Capacitate 2 persoane

2 adulti

Cabina dubla cu balcon

Capacitate 2 adulti

2 adulti


Masa

Pensiune Completa

Cabina dubla cu balcon