Grecia / Atena
Paste 2020 Atena - Plecare din Bucuresti - Boss Boutique Athen 4*
De la: 409 euro
Calcul pret

1
2
3
4

Data plecare

Nopti

Adulti

Copii (2 - 12)

Infanti (0 - 2)


Detalii oferta

Servicii incluse: 

  • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
  • Taxele de aeroport 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
  • Transferul apt-htl-apt
  • Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
  • Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
  • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta

Nu sunt incluse: 

  • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
  • Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana
  • Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 eur/zi/camera)
  • Transport intern la cerere, cu plata


Destinatia ta

Atena este unul dintre oraşele Europei cu cea mai bogată istorie. El a devenit centru de atracţie turistică datorită trectului istoric pe care îl are.


Boss Boutique Athens

Ziua 1. Bucuresti - Atena

Prezentare la Aeroportul Otopeni la ora 14:00 si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 4*. Turistii doritori, pot participa la Cortegiul din Vinerea Mare, ce porneste din piata Mitropoliei si se deplaseaza pe strazile centrale ale Atenei.

Ziua 2. Atena – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana, dar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentului justificator). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* in Atena. Seara, participare optionala la Slujba de Inviere la Mitropolia din centrul Atenei, aflata la aproximativ 10 minute de hotel.

Ziua 3 . Atena – Excursie optionala in Inslua Evia, cu pranz de Paste si pelerinaj la Manastirea Sf. Ioan Rusul

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, cu rezervare ferma la inscriere, excursie in Insula Evia, a doua mare insula a Greciei, unde veti vizita Manastirea Sfantul Ioan Rusul, sfant crestin orotodox cunoscut si iubit pentru nenumaratele minuni si viata dedicata credintei, al carui hram este in 27 mai. Manastirea se afla in localitatea Prokopi, in partea nordica a insulei. Pranzul traditional de Paste este inclus in pretul excursiei si ofera in meniu gustari, miel gatit traditional si vin. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 4 Atena – Excursie optionala la Oracolul din Delphi - BUCURESTI

Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare dimineata la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul grec de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la numai 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei grecești. Templul se situeaza în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se elibereaza la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.


Tipuri de camera


Camera Dubla

Capacitate 2 adulti

2 adulti


Masa

Mic dejun

Mic dejun inclus