Grecia / Rethymno
Sejur Grecia - Plecari din Bucursti - Sentido Pearl Beach 4*
De la: 733 euro
Calcul pret

1
2
3

Data plecare

Nopti

Adulti

Copii (2 - 12)

Infanti (0 - 2)

Destinatia ta

Situat pe coasta nordică a insulei, la jumătatea drumului dintre capitală și Chania, Rethymno este locul potrivit unde să te cazezi pentru a începe să explorezi întreaga insulă. În egală măsură, însă, te poți pierde pe străduțele din centrul vechi, în portul ce aduce cumva cu Veneția ori chiar pe plaja lungă de cinci kilometri.


Sentido Pearl Beach

Descriere: Sentido Pearl Beach este resort foarte bine localizat pe plaja de nisip din orasul Rethymno, cu servicii excelente si personal atent.
Localizare: Sentido Pearl Beach este localizat ideal pe faleza din Rethymno, la 2 km de orasul vechi, la 90 km de aeroportul din Heraklion si la 60 de cel din Chania.
Plaja: Sentido Pearl Beach este situat peste drum de plaja cu nisip premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Sentido Pearl Beach detine 148 de camere  mari si frumoase, toate dotate cu aer contidionat, wi-fi, TV satelit, DVD, radio si CD, telefon, seif, mini bar, facilitati pt ceai si cafea,  baie open plan unele sau baie normala altele, uscator, balcon.
Facilitati hotel: Sentido Pearl Beach pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii si o piscina interioara, restaurant cu locuri inauntru si afara, 2 baruri ( pool bar si lobby bar ), internet corner, tenis de masa, biliard, centru wellnes, centru fitness, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, saloane de masaj.
Facilitati copii: Sentido Pearl Beach asigura copiilor piscina si loc de joaca.
Categoria oficiala: 4*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate. 
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.