Despre noi

"Mapping Travel" este o agentie specializata pe cazari in Barcelona!

Ne-am concentrat intreaga atentie catre acest oras si de aceea:

- Avem optiuni ce ofera un bun raport calitate - pret (pretul va fi intotdeuna mai mic decat cel pe care proprietatea il va afisa online).

- Toate proprietatile noastre sunt verificate in prealabil de reprezentatii Mapping Travel, acest lucru pentru a garanta confortul clientilor sai.

- Intrucat avem punct de lucru in Barcelona, cunoastem si va transmitem toata informatia turistica de care veti avea nevoie, de la fata locului.

- Fiecare rezervare confirmata primeste automat Brosura "Mapping Travel in Barcelona" - o brosura de 25 de pagini, scrisa de noi, in limba romana. Aici veti gasi itinerarii marcate pe harta, prin oras, cu explicatiile de rigoare. Veti gasi idei (si detalii) pentru organizarea unor excursii de o zi, in afara Barcelonei dar si sfaturi si multe recomandari (de la restaurante pana la ce ar trebui sa sti despre principalele atractii din oras).

- Avem multe optiuni de cazare, apartamente turistice in regim hotelier pentru grupuri de prieteni si familii, dar si camere de hotel in proprietati situatate in zone bune si sigure din oras.

Va invitam sa ne contactati pentru a solicita o oferta.

Agentia de Turism Mapping Travel are licenta cu numarul 1851. Valabilitatea acesteia poate fi verificata si aici: http://turism.gov.ro/web/autorizare-turism/

Detalii firma:

Mapping Travel the World SRL

CUI: 40342339

J15/1809/20.12.2019

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Schema de ajutor de minimis Diaspora Start Up in cadrul proiectului “Fii antreprenor in tara ta!” implementat de SIAB DEVELOPMENT SRL

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate din Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduriue.ro